lørdag den 12. november 2011

Se Gratis: True Justice - Webtv Online Tv3

DU KAN NU SE ALLE AFSNIT GRATIS:
Reklameindtægter er ikke nok
At drive en stor, landsdækkende public service-kanal, som kun er fi nansieret af reklameindtægter, er desværre en uholdbar forretningsmodel. Og det har givet TV 2’s hovedkanal store, årlige underskud. Så for at der fortsat kan produceres kvalitetsprogrammer og den nyhedsdækning, underholdning, fakta, sport og dansk fiktion, som kendetegner TV 2 – og som har gjort TV 2 til Danmarks mest sete tv-kanal – har Folketinget vedtaget abonnementsbetaling fra 2012. Og hos Boxer kan du få TV 2 helt enkelt.


Den mediepolitiske aftale - helt kort
Partierne, der står bag den mediepolitiske aftale, har besluttet, at efter årsskiftet skal alle husstande, som ønsker at modtage TV 2, betale for det. Den ordning, som partierne blev enige om, er ubureaukratisk og billigst for seerne – og den stiller alle husstande lige.


Du kan købe TV 2 som eneste betalingskanal
Boxer har som den eneste tv-udbyder indgået aftale med Kulturministeriet og de politiske partier, om at Boxer tilbyder TV 2 som en såkaldt ”a la carte-kanal”. Det vil sige, at du kan nøjes med at abonnere på TV 2 hos os, hvis det er den eneste betalingskanal, du ønsker. Vi kalder det "Boxer TV 2".
Se Gratis: Familien fra Bryggen - Webtv Online Tv3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar