lørdag den 12. november 2011

Se Gratis: Paradise Hotel Ekstra - Webtv Online Tv3

Se Gratis: Paradise After Dark - Webtv Online Tv3
Du kan nu se gratis TV på nettet. Det koster ikke noget, hverken i opstartsgebyr eller abonnement. Det eneste du har brug for, er en ADSL-internetforbindelse Og Sputnik  Nu kan du se verdens Satellit TV på din PC, Bærbar eller TV absolut lovlig og helt gratis. Watch Online TV Free Sputnik on your PC @ NET-TV - Huge collection of free Live Internet Television stations, Watch Free Streaming TV, watch movietrailers
Med et Sputnik abonnement bestemmer du selv, hvad der er i fjernsynet. Vi har lagt alt det bedste fra
TV 2 ind på Sputnik. Var der noget, du ikke fik set eller vil du bare se et godt program igen, så er Sputnik løsningen. Du får også en lang række live udsendelser, som du kan følge med i, mens det sker. For eksempel sender vi både Le Mans og Tour de France live på Sputnik.

For at kunne se programmerne på Sputnik.dk skal du først tegne et abonnement. Læs mere om de forskellige abonnementstyper under "Abonnement".

Du kan se Nyhederne gratis. Så hvis du vil tjekke om din computer og internet forbindelse passer til Sputnik, kan du klikke på menuen "Nyheder & debat" og afspille den seneste nyhedsudsendelse.

Når har valgt et abonnement, skal du oprette dig som bruger. Det er nemt og hurtigt og hvis du har et Login i forvejen, kan du bruge det her på Sputnik.

God fornøjelse med det nye Sputnik! - Se live


HÅBER DU NYDER ALLE  AFSNIT

Ingen kommentarer:

Send en kommentar