lørdag den 15. oktober 2011

Se: Operation X | Gratis Alle Afsnit

Se: Operation X | Gratis Alle Afsnit
Nye film og tv-serier kan ses gratis fra et utal af hjemmesider, der ofte uploader materialet ulovligt. Det er dog ikke ulovligt at se filmene i Danmark, fastslår en advokat med speciale i ophavsret. Vi har fundet en af de bedste Filmstriben viser kort & dokumentarfilm og spillefilm over nettet. Filmstriben er et fleksibelt og hurtigt alternativ til traditionel filmdistribution. Klik på én af knapperne hvis du vil se filmtilbuddet og læse mere om Filmstriben. Antallet af streamings-kanaler med de nyeste biograffilm og tv-serier skyder frem på nettet som aldrig før.På hjemmesider som Watch Movies, Surf the Channel og All U C ligger tusindvis af både nye og gamle videoer og venter på, at brugere over hele verden klikker på de mange links til film på originalsproget.
Og du kan læne dig mageligt til rette for at se en af de spritnye, gratis biograffilm uden at få popcornene galt i halsen ved frygten om, at lovens lange arm pludselig skulle banke på døren.

HÅBER DU NYDER VORES STREAMING TJENESTEN 

For det er ikke ulovligt at se filmene i Danmark."Så længe man kun streamer filmene, foretager man sig ikke noget ulovligt. Brugeren foretager sig således ikke nogen ophavsretligt krænkende handling ved at afspille filmene for sig selv eller sin husstand," forklarer it-advokat Kasper Heine fra advokat-firmaet Bender von Haller Dragsted.Det skyldes, at filmene streames, og brugerne derfor ikke genererer en kopi i form af en video-fil."Hvis der genereres en fil, kan den godtroende bruger heller ikke rammes. En bruger i ond tro kan derimod rammes. Hvorvidt en bruger er i god eller ond tro, er i sidste ende overladt til en dommers bedømmelse, men der skal formentlig en del til for at statuere ond tro," siger Kasper Heine.